Menu

iHELP ZDRAVSTVENA KARTICA

iHELP zdravstvena kartica je skrita varnost v vaši denarnici. Na iHELP zdravstveni kartici so vaši podatki, nujni kontakti in nujna zdravstvena stanja, alergije, zdravila, bolezenska stanja. iHELP zdravstvena kartica nudi reševalcem in zdravnikom nujne informacije.

iHELP zdravstvena kartica za v denarnico. Reševalci pridobijo zdravstveno kartoteko.
Cena zdravstvene kartice: 4,90 €Želite ponudbo na E-mail

Ime in Priimek:
Naslov:
E-mail:
Število kosov:
Koda za popust:
Vrsta plačila:


S klikom na gumb »Pošlji« se izrecno strinjate, da iHELP d.o.o. vaše osebne podatke obdeluje z namenom izdelave ponudb in pošiljanja novosti o iHELP produktih ter storitvah. Vaši osebni podatki so ves čas skrbno varovani. Tako družba iHELP d.o.o. zagotavlja vse potrebne ukrepe zavarovanja osebnih podatkov, kot to določata 24. in 25. člen ZVOP-1.

iHELP DINERS KARTICA

iHELP Diners Club kreditna kartica vam omogoča obročno plačevanje, popuste, ugodnosti in večjo varnost doma in v tujini. Ob vsakem nakupu z iHELP Diners Club kreditno kartico bo Diners Club namenil sredstva za defibrilator. Skupaj rešujemo življenja!

iHELP DINERS Club kreditna kartica, ki vam omogola obročno plačevanje. Ob vsakem nakupu se zbirajo sredstva za defibrialtor
Letna članarina za fizično osebo: 32,00 €Prijavnica za iHELP DINERS kartico

Ime in Priimek:
Naslov:
E-mail:
Telefon:
Vrsta kartice:
Koda za popust:
Strinjam se z zgornjimi podatki:  Da


S klikom na gumb »Pošlji prijavnico« potrjujem verodostojnost zgornjih podatkov in se strinjam s Pravili pridobitve iHELP Diners Club kartice in obdelave osebnih podatkov.